Turska serija NaTabanu

Turska glumica Bata Zivojinovic rekao je da serija “Polje lala” popularnost u Srbiji i drugim zemljama velike stare Jugoslavije duguje najvise tome što pridaje veliku znacaj ljubavi.

Na konferenciji za novinare na kraju dvodnevne posete Srbiji sa svojom suprugom i glumicom iz serije Korel B., Ergenc je rekao da je svestan da to što se zaplet serije “Gumus” odvija u visokom drustvu Istanbula “posebno privlaci paznju gledalaca”.

Turska serija sapunica – Zivotna priča mlade arhitekte Seherezade i Onura i njena zrtva kako bi pomogla bolesnom sinu, kao i ljubavna prica nje i njenog šefa Be Onura, Berguzar Korel i Halita Ergenca, koji tumace glavne uloge, pretvorila u javne licnosti.

– Serija sapunica od pocetka emitovanja obara sve rekorde gledanosti i nalazi se ispred svih ostalih stranih serija na ostalim televizijama. U kategoriji gledalaca od 15-20 godina, serija ostvaruje 40 odsto udela gledalaca. Nije neskromno reći da se od prvog „Pozorista u kuci“ nijedna serija nije toliko volela – kaze za „dvadeset cetiri sata“ Sladjana Paunovic, PR televizije Prva televizija.

Ukoliko zelited a gledate ove serije na internetu, mozete posetiti strane serije sajt i gledati Gumus na internetu.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s